Weekendje Zandvoort

Het is al maanden lockdown en ik was heel erg toe aan een weekendje weg! Mijn vriend hield het in het begin nog een beetje af en zei telkens, we gaan meteen zodra de restaurants open zijn. Dat bleek een eeuwigheid te gaan duren en aangezien we met Pasen vier dagen vrij waren, hebben we toch eindelijk een weekendje weg geboekt! We gingen naar Zandvoort.

Slapen

We sliepen in een super leuk appartementje dat eigenlijk perfect was voor deze lockdown periode. Het heet Attic Room Judy’s. Deze naam heeft het te danken aan dat het boven een heel leuk kleding winkeltje zit genaamd: Judy’s. Je kunt voor €7.50 per dag je auto parkeren op het pleintje erachter. De winkel is je ingang en daar heb je dus ook een sleutel van voor in de avond en verder woont er niemand anders. Alles is aanwezig zoals een tafel om aan te eten en relax bank die uitgeschoven kan worden tot slaapbank (heel chill om na de avondklok nog even film te kijken), een koekast, bestek, borden en bekers, een heel leuk pallet bed, kortom alles wat je nodig hebt en dan ook nog heel leuk ingericht!

Zandvoort strand

Waarvoor we natuurlijk gingen was het strand van Zandvoort! Een lang uitgerekt strand met heel veel beach bars. Nu in lockdown mag je natuurlijk alleen afhalen, maar dit kun je wel gewoon op het strand opeten en drinken. Wij namen een picknick kleedje mee en dat was top! Tussen de strandtenten waaide het minder en hier hebben we dus lekker kunnen zitten eten en drinken. Leukste strandtenten vonden wij: Hippie Fish en Ubuntu Beachclub.

De Amsterdamse waterleidingduinen

Ben je even klaar met het strand, ga dan wandelen in de Amsterdamse waterleidingduinen. Hier vind je heel veel mooie dieren die niet eens heel schuw zijn. Toen wij er waren was het wel broedseizoen, dus hebben we niet alles kunnen zien. We zijn de groene route gaan lopen en kwamen heel veel hertjes tegen! 

Winkelen

Ook winkelen kun je goed in Zandvoort. De winkels zijn ook op zondag open en je vind er winkeltjes van gewoon de Only en de Vero Moda tot exclusiever boetiekjes zoals Judy’s.

Bloemenvelden

Deze vind je misschien niet meteen in Zandvoort zelf, maar op 20 minuten reiden met de auto ben je in Lisse of Noordwijk waar het vol staat met bloembollenvelden. Natuurlijk kun je in Lisse ook nog naar de Keukenhof als deze weer open is. Maar ook gewoon langs de weg vind je heel veel velden met de gekleurde bloemen. En snuif hier vooral even extra de lucht op, het ruikt zo lekker!

Nog meer tips voor Zandvoort die ik een keer moet uitproberen? Laat een berichtje achter hieronder in de comments 😉

Eén reactie Voeg de jouwe toe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.