Waarom je nu naar Phantasialand moet gaan

Je komt binnen in Duitsland, Berlijn. Een beetje oud Hollywood lijkt het met een mooie ouderwetse draaimolen en schattige huisjes. Veel terrasjes om even rustig te zitten en van het uitzicht te genieten. Verderop waan je je al snel in Mexico met een spannende wildwaterbaan en een nog spannendere bank die over de kop gaat en je laat schrikken met water en vuur.

Later loop je door Afrika waar je het gevecht aangaat met de Black Mamba, de gevaarlijkste slang van Afrika en zeker de spannendste en leukste achtbaan van het park. Nog een stukje verderop kom je in China terecht en loop je door de rotsen richting de snelste achtbaan van het park. Je moet zeker heel ver weg voor zo’n mooi en spannend pretpark? Zeker niet! Op maar ongeveer een uurtje rijden van de grens vind je Phantasialand. 

Even afkoelen

Heb jij nog zin om deze zomer iets leuks te gaan doen? Dan is Phantasialand zeker een aanrader! Wanneer het warm is kun je natuurlijk naar het zwembad gaan. Maar in Phantasialand kun je ook zeker even afkoelen in een van de twee waterbanen. De River Quest belooft je zelfs dat je gegarandeerd nat zal worden, en hier is geen woord van gelogen. 

Phantasialand

Spanning en avontuur

Naast dat je er heerlijk kunt afkoelen in de waterachtbanen kun je ook even afkoelen door de wind door je haren te laten gaan in de snelle achtbanen. Er staat een hele snelle achtbaan waarin je twee keer gelanceerd wordt en een spannende achtbaan waarin je hangend over de kop gaat. Maar ook achtbanen zoals een houten trein en een VR achtbaan waarin je met een VR bril op de hele achtbaan als een tekenfilm beleeft zullen je versteld laten staan. 

Meerdere dagen plezier

Nog een goede reden om nu deze zomer meteen te gaan is omdat je in de maanden juli en augustus het tweede kaartje gratis krijgt. Deze kun je in de maanden juli en augustus gebruiken. Je kan dus gewoon een paar weken later nog een keer gaan, of boek net als ons een hotel in de buurt of zelfs in Phantasialand in een van de themahotels en ga gelijk de volgende dag nog een keer genieten. 

Phantasialand

Een dag is zeker voldoende om alle attracties in het park gedaan te hebben. Maar een extra dag is natuurlijk altijd leuk om alle leuke attracties nog een keer te doen of vaker. Een leuke feature in Phantasialand is dat je vaak in een aparte rij kan staan voor de eerste stoelen van de achtbaan. Dit maakt het vaak nog spannender! Wanneer je maar een dag de tijd hebt, heb je de extra tijd die je hieraan kwijt bent er misschien liever niet voor over. Maar tijdens de tweede dag hebben wij hier veel gebruik van gemaakt.

Phantasialand app

Tip: Download ook de Phantasialand app om actuele wachttijden te bekijken. Omdat het park niet heel groot is kun je makkelijk even verderop naar een attractie gaan wanneer de wachtrij hier minder lang is. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.