Over mij

Hoi!

Ik ben Sanne van Kuringen. Mijn favoriete seizoen is altijd al de zomer geweest. Van mij mag het altijd 30 graden zijn. De grote vakantie heeft voor mij verschillende betekenissen, maar vooral heel veel fijne, blije en leuke herinneringen.

De grote vakantie is de zomerperiode in Nederland, vroeger was ik natuurlijk net als ieder kind, puber of student minimaal 6 weken vrij en genoot ik volop van het mooie weer en de vakanties die ik plande. Als kind ging ik graag met mijn ouders mee op vakantie naar Frankrijk om te kamperen. Later toen ik alleen op vakantie mocht, ontdekte ik cultuur, reizen, steden en landen waar ik nog nooit van gehoord had. Daarnaast houd ik mooie natuur zoals de zee, de jungle en bergen.

Nu woon ik samen met mijn vriend en werken we allebei fulltime. We gaan dus niet meer in de schoolvakantie op ‘grote vakantie’, maar boeken graag zoveel mogelijk mooie reisjes. En in Nederland proberen we nog steeds veel leuke dagjes uit te doen.

Ik vind het heel leuk om onze verhalen op te schrijven zodat we ze nooit meer zullen vergeten. Hopelijk kan ik jou hiermee helpen en inspireren!

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact met mij op via info@degrotevakantie.nl 

Groetjes Sanne