Disclaimer

Alle artikelen en foto’s op de website van De Grote Vakantie zijn door mijzelf gemaakt en geschreven, tenzij anders vermeld. Deze content  is auteursrechtelijk beschermd en mag niet zonder toestemming vooraf worden overgenomen of ergens anders worden gepubliceerd.

Gemaakte reizen, bezochte restaurants en genoemde producten worden door mijzelf betaald, tenzij anders vermeld. De informatie op de website van De Grote Vakantie is afkomstig van betrouwbare bronnen en met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan het gebeuren dat er feitelijke onjuistheden of onvolledigheden in staan. Aan de inhoud van degrotevakantie.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

De informatie op deze website kan op elk moment gewijzigd worden. degrotevakantie.nl is daarnaast niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Mocht je een fout ontdekken, dan hoor ik dit graag via info@degrotevakantie.nl. Ik zal er dan zo snel mogelijk iets aan proberen te doen.

De Grote Vakantie is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van degrotevakantie.nl.